Wassen

Wassen
ETNA VWV149WIT vaatwasser... ETNA VWV149WIT vaatwasser... 2
Available
AEG Wasmachine L6FBKOLN AEG Wasmachine L6FBKOLN 2
Available

Wasmachine kopen

Een wasmachine kopen is niet direct de makkelijkste keuze. De technologische innovaties hopen zich snel achter elkaar op en het assortiment kan nogal verschillen van 5 à 10 jaar geleden. Gelukkig heeft Multimedia Center een breed assortiment aan verschillende soorten wasmachines, was-droog combinaties en drogers. In onze webshop en onze winkel kunt u terecht voor alle bekende merken als LG, Samsung, AEG, Bosch, Siemens, Miele en nog veel meer. Tevens hebben wij een groot scala aan verschillende vulgewichten, lader soorten (voor- en boven) en toerenaantallen.

Hierboven kunt u al een goede indruk krijgen van ons assortiment, maar wij helpen u natuurlijk graag persoonlijk verder. Wilt u het liefst direct advies, dan kunt u altijd langskomen, bellenmailen of een Whatsapp sturen. Onze adviseurs helpen u graag de juiste keuze te maken voor uw situatie.

Welk vulgewicht heb ik nodig?

Een belangrijke term die u ongetwijfeld voorbij ziet komen is het vulgewicht van de wasmachine. Of simpel gezegd, hoeveel wasgoed past er in de trommel. Hoeveel vulgewicht u nodig heeft hangt volledig af van uw persoonlijke situatie. Heeft u een huishouden van 1 of 2 personen, dan zal een wasmachine van 7 kilogram al snel volstaan. Bent u met 3 of 4 personen, dan zult u al snel uitkomen bij een wasmachine met een vulgewicht van 8 kilogram. Voor de grotere huishoudens met meer dan 5 personen adviseren wij u om naar een wasmachine te kijken van 9 kilogram of meer. Uiteraard moet u hierbij dan ook rekening houden met hoe vaak en hoeveel u wilt wassen. 

Hierbij kunt u ook nadenken over de verschillende wasprogramma’s. Heeft u bijvoorbeeld veel delicate was, dan zult u niet zo snel het volle vulgewicht gebruiken. Wij helpen u graag een keuze te maken die perfect aansluit bij uw situatie.

Toerental

Het toerental van uw wasmachine geeft aan hoeveel rondjes de trommel per minuut maakt. Dit resulteert erin dat hoe hoger het toerental, hoe droger uw kleding uit de trommel komt. Wasmachines met een toerental van 1400 of 1600, hoeven veelal na het centrifugeren minder lang te drogen. Als u uw wasgoed wat voorzichtiger wil drogen, dan volstaat een lager toerental ook.

Voorlader of bovenlader wasmachine?

Deze keuze is vooral een praktische keuze. Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u bij een voorlader uw wasgoed aan de voorzijde van de wasmachine in- en uitladen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u uw droger bovenop de wasmachine wilt plaatsen. Zo kunt u maximaal gebruik maken van de ruimte. Een bovenlader biedt hierbij ook ruimtebesparende mogelijkheden. Een bovenlader is vaak maar 40cm breed en kan hierbij een oplossing zijn als u de wasmachine wil plaatsen in een kleinere ruimte.

Was-droogcombinatie?

Een was-droogcombinatie is een apparaat dat het wasgoed zowel kan wassen als drogen. Je kunt er een apart wasprogramma en droogprogramma mee draaien, maar je kunt de programma's ook combineren in een was-droogprogramma, vaak het non-stop programma genoemd. Je was komt dan gewassen én gedroogd uit de machine.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.