Drogen

Drogen
AEG Condensdroger T6DB82GP AEG Condensdroger T6DB82GP 2
Available

Droger kopen

Het kopen van een droger is lastiger dan u denkt. Zoekt u een energiezuinige droger, of moet de droger snel drogen? Multimedia Center heeft allerlei soorten drogers in huis van verschillende topmerken. Aan de hand van onze deskundigheid helpen wij je aan een droger die het best bij u past.

Hierboven kunt u al een goede indruk krijgen van ons assortiment drogers, maar wij helpen u natuurlijk graag persoonlijk verder. Wilt u het liefst direct advies, dan kunt u altijd langskomen, bellenmailen of een Whatsapp sturen. Onze adviseurs helpen u graag de juiste keuze te maken voor uw situatie.

Programma’s van verschillende soorten drogers

Een droger is heel handig. Het zorgt ervoor dat u niet een hele dag (of langer) moet wachten totdat uw kleren droog zijn. Bovendien scheelt het u ook nog eens aan ophangwerk. Het is fijn dat de wasdroger uw handdoeken, ondergoed en beddengoed veel zachter laat aanvoelen. Dit is anders dan wanneer u het bijvoorbeeld op een wasrek laat drogen. De wasdrogers van Multimedia Center zijn voorzien van verschillende programma’s voor bepaalde soorten textiel. Dit zorgt ervoor dat uw kleding beschermd wordt tegen beschadigingen en krimpen.

Het programma dat beschikbaar is verschilt per droger. Het grote verschil zit hem in hoeveel decibel het apparaat produceert, hoeveel energie de droger verbruikt en de werking van het droogproces. Bij Multimedia Center bieden we verschillende type drogers aan.

Bij het aanschaffen van een wasdroger moet er met een aantal punten rekening gehouden worden. U kijkt onder anderen naar:

·        Het energieverbruik
·        De bouwkwaliteit
·        Het vulgewicht
·        Het geluidsniveau.

Verschillende soorten drogers

Allereerst is er de condensdroger. Deze droger voert lucht af via de aangesloten waterafvoer of vangt dit op in een bak. Het voordeel van een condensdroger is dat hij snel droogt, echter is het niet de meest zuinige droger. Een warmtepompdroger is te vergelijken met een condensdroger, maar een stuk zuiniger. De warmtepompdroger creëert warmte in de droger, wat het drogen van de kleding versnelt. Als laatste is er de afvoerdroger. Deze droger voert het vocht af. Hiervoor moet dus een afvoerslang of-buis aanwezig zijn.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.