Beeldschermen

Beeldschermen
Nedis CCTB37250AL02 video... Nedis CCTB37250AL02 video... 2
Available
Nedis CCTB64450AL02 video... Nedis CCTB64450AL02 video... 2
Available
Nedis CCTB64550AL02 video... Nedis CCTB64550AL02 video... 2
Available
Nedis CCTB64760AL02 laptop... Nedis CCTB64760AL02 laptop... 2
Available
i-tec U3HDMIDVIDOCK laptop... i-tec U3HDMIDVIDOCK laptop... 2
Available
Belkin USB-C 11-in-1 Hub Belkin USB-C 11-in-1 Hub 2
Available
Samsung F24T352FHR computer... Samsung F24T352FHR computer... 2
Available
iiyama XUB2792HSU-B6...
Available
iiyama G-MASTER Red Eagle... iiyama G-MASTER Red Eagle... 2
Available
DELL Professional P2720D... DELL Professional P2720D... 2
Available
MSI MAG342CQPV computer... MSI MAG342CQPV computer... 2
Available
MSI Pro MP341CQ computer... MSI Pro MP341CQ computer... 2
Available
Elo Touch Solutions 2402L... Elo Touch Solutions 2402L... 2
Available
AOC AG493QCX LED display... AOC AG493QCX LED display... 2
Available

Monitor kopen

Een monitor, ook wel bekend als een beeldscherm, computerscherm of pc-scherm is het verlengstuk van uw pc waar het beeld op getoond wordt. Bent u op zoek naar een monitor waarop u de mooiste grafische ontwerpen kunt maken, uw favoriete games kunt spelen of om gewoon lang achter elkaar op te kunnen werken? Multimedia Center heeft monitors in allerlei soorten en maten.  

Bij het uitkiezen van een pc-scherm is het erg belangrijk om te kijken naar de grootte en kwaliteit van het beeldscherm. Hierbij is het met name belangrijk om te weten waarvoor u de monitor gaat gebruiken.  

Hierboven kunt u al een goede indruk krijgen van ons assortiment, maar wij helpen u natuurlijk graag persoonlijk verder. Wilt u het liefst direct advies, dan kunt u altijd langskomen, bellenmailen of een Whatsapp sturen. Onze adviseurs helpen u graag de juiste keuze te maken voor uw situatie.

PC scherm kopen, waar moet ik op letten?

Bij het kopen van een pc-scherm zijn er nogal wat specificaties waar u rekening mee met houden. Zo kunt u denken aan de grootte van het beeldscherm, de resolutie, de aansluitmogelijkheden en natuurlijk de vorm. Hieronder vindt u een korte uitleg over wat de verschillende specificaties nou betekenen. 

De vorm

De meeste beeldschermen zijn vlak. Maar voor sommige toepassingen is een curved scherm handiger of mooier. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn dit beeldschermen met een kromming erin. Een curved beeldscherm buigt zich op deze manier een beetje om u heen. Zo blijft de kleurwaargave over het hele beeldscherm gelijk en beweegt u minder met uw nek en ogen om het hele scherm in de gaten te houden.  

Grootte

Bij Multimedia Center verkopen wij beeldschermen in verschillende groottes. Vaak wordt het beeldformaat van een beeldscherm uitgedrukt in inch. Hiermee wordt dan het schermdiagonaal bedoeld. U kunt bij ons terecht voor de populaire 24 inch (53cm) beeldschermen, maar kunnen wij u ook helpen als u op zoek bent naar een kleiner of groter beeldscherm. De meest voorkomende maten zijn 22, 24 en 27 inch. Welke formaat bij u past is veelal afhankelijk van uw gebruiksdoeleinden. Wij adviseren u hierin graag. 

Resolutie/beeldkwaliteit

Resolutie wordt vaak uitgedrukt in het aantal pixels van een beeldscherm. Hoe meer pixels, hoe scherper het beeld ook zal worden weergegeven. De meest voorkomende resolutie is 2K Full-HD ofwel 1920 pixel in de breedte en 1080 in de hoogte. Hierbij is het goed om te weten waarvoor u de monitor gaat gebruiken. Bent u gek op gamen en wilt u hiervoor een monitor hebben? Dan wilt u misschien een nòg scherper 4K beeldscherm maar is het ook belangrijk om te kijken naar de responstijd en verversingssnelheid. 

Verstelbare monitoren

Met een verstelbare monitor kunt u op uw gemakt de hoogte van uw beeldscherm wijzigen. Dit is ideaal voor een comfortabele zithouding. U kunt namelijk met gemak het beeldscherm verhogen of verlagen. Daarnaast zijn veel sommige beeldschermen kantelbaar en draaibaar. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u uw collega of vriend iets wil laten zien.  

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking