Vragen?

Servicepakket voor scholieren en studenten incl. Security 1jr
Servicepakket voor scholieren en studenten...
Servicepakket voor scholieren en studenten incl. Security 1jr
Servicepakket voor scholieren en studenten incl. Security 1jr

Servicepakket voor scholieren en studenten incl. Security 1jr

57629
Direct leverbaar, op voorraad in winkel.
€ 125,00
Incl. BTW

Studenten servicepakket voor laptop. Dit kost €125,- incl btw maar je krijgt gelijk een jaarpremie t.w.v. minimaal €36 voor de Wergarantie schadeverzekering daarop verrekend.

Aan de kassa betaal je dus €125-€36= € 89  

Nu inclusief 1 jaar Norton Security 360 beveiliging!

Zie onder voor uitgebreide toelichting van de extra's die dit pakket biedt!

Studenten servicepakket voor laptop. Dit kost €125,- incl btw maar je krijgt gelijk een jaarpremie t.w.v. minimaal €36 voor de Wergarantie schadeverzekering daarop verrekend.

Aan de kassa betaal je dus €115-€36= € 89  

 

Het pakket bevat:

·         Hardware en software controle We testen het apparaat volledig: alle bewegende onderdelen, cosmetische inspectie, tot en met de bevestiging van de schroeven. Alleen apparaten die 100% in orde zijn komen door de keuring, dus ergernis over een ‘maandagochtendmodel’ is daarmee zo goed als uitgesloten.

·         Omruilservice bij defecten en 100% pixelgarantie Als waarborg dat wij alle checks goed hebben gedaan bieden we, gedurende 90 dagen na aankoop, een omruilservice op de hardware in geval van defect. Ook bij een defecte pixel krijgt u een nieuwe laptop of beeldscherm! Het moet gewoon allemaal 100% in orde zijn, ongeacht wat u heeft gekocht. U moet alleen de originele verpakking bewaren.

·         Optimale Windows installatie Uw nieuwe apparaat wordt helemaal werkend klaar gemaakt, inclusief alle Windows updates. Onze ervaren monteurs weten bijvoorbeeld ook welke drivers eventueel vernieuwd moeten worden en zullen dat alvast voor u doen. Ook installeren we een aantal hulpprogramma’s die essentieel zijn in normaal dagelijks gebruik. Bijvoorbeeld Silverlight (voor oa. Uitzending Gemist en Vimeo), VLC Player (voor het afspelen van video’s die Windows zelf niet herkent), Acrobat Reader voor PDF documenten en 7-Zip voor het in- en uitpakken van archiefbestanden. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten! Bij het Studentenpakket wordt zelfs aanvullende software die door de school wordt aanbevolen al zoveel mogelijk voor-geïnstalleerd.

·         Quick-APK controlebeurt gratis na 1 jaar Een computer of laptop is een geavanceerd stuk technologie. Door regelmatig onderhoud blijft hij optimaal presteren. Voor het gemak noemen we zo’n onderhoudsbeurt een ‘APK’.  Bij de ‘Quick-APK’ wordt het apparaat klaar-terwijl-u-wacht op 12 punten gecontroleerd.

·         Gratis 2de jaar garantie op de accu. Op voorwaarde dat het apparaat op z'n 1ste verjaardag een succesvolle Quick-APK heeft doorlopen krijgt u gratis een extra jaar garantie op de accu (deze wordt dan 2 jaar, net als de rest van de laptop). Gaat de accu in het 2de jaar kapot dan betaalt u dus niets voor het herstel of vervanging ervan!

 

·         Levenslang gratis leenapparaat Moet uw apparaat langer dan 1 dag bij ons blijven voor onderhoud of herstel? Gedurende de levensduur ervan mag u van ons een gratis leenlaptopje gebruiken. Dit is een basismodel die in ieder geval geschikt is voor internetten en bijv. tekstverwerking. Zo heeft u geen stress dat u niet zou kunnen telebankieren of e-mailen!

·         Levenslang gratis onderzoek bij defecten. Speciaal om studenten in de toekomst te helpen kosten laag te houden bieden we bij dit servicepakket levenslang gratis onderzoek. Is er óóit iets mis met het apparaat dan wordt deze door ons gratis onderzocht (m.u.v. schade). Ook als u meerdere keren de pech zou hebben dat de laptop gecontroleerd moet worden. Als er herstel nodig is ontvangt u eerst een prijsopgave en kunt dan beslissen of de reparatie door moet gaan of niet. Een leenlaptop is gratis!

456 Items
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking