Aan al het goede komt een einde, zelfs aan Windows 7.
Na 14 januari 2020 stopt Microsoft met het leveren van veiligheids-updates en ondersteuning voor pc's die op Windows 7 draaien.

Tot die tijd zullen er nog updates komen maar een stuk minder frequent dan voor bijvoorbeeld Windows 10. We adviseren om al in de loop van 2019 over te stappen op dit nieuwe besturingssysteem. Dat geeft vast wat ongemakken maar we denken graag met u mee hoe deze zoveel mogelijk beperkt kunnen worden.

In sommige gevallen kan de computer of laptop gewoon geupgrade worden naar Windows 10, met behoud van uw programma's en instellingen. Echter, vaak is het raadzaam om die upgrade te gebruiken om ook gelijk met een 'schone lei' te beginnen. We geven ook graag vrijblijvend advies voor een eventuele verbetering van de computer of laptop waardoor hij vlotter gaat werken.

Uiteraard is het ook mogelijk om gelijk de hele computer of laptop te vervangen door een nieuwe of een andere gebruikte computer of laptop. We hebben diverse aanbiedingen in vele prijsklassen. We helpen u graag om het kiezen zo makkelijk mogelijk te maken. Aansluiten thuis is natuurlijk geen enkel probleem.

 

Scroll to top