Kookplaat

Kookplaat
Nedis KAEP150EWT1 kookplaat... Nedis KAEP150EWT1 kookplaat... 2
Available
Nedis KAEP200EWT2 kookplaat... Nedis KAEP200EWT2 kookplaat... 2
Available
Nedis KAEP250EWT2 kookplaat... Nedis KAEP250EWT2 kookplaat... 2
Available
Nedis KAIP124CBK2 kookplaat... Nedis KAIP124CBK2 kookplaat... 2
Available

Kookplaat kopen

Goed en gezond koken staat bij veel gezinnen hoog in het lijstje. Het is daarom ook wel zo makkelijk als u kunt koken op de manier zoals u dat graag zou willen. Multimedia Center biedt u verscheidende soorten kookplaten aan die u hierbij kunnen helpen. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor inductiekookplaten, elektrische kookplaten en gaskookplaten.  Hierbij is het belangrijk dat u nadenkt over het soort kookplaat en/of deze voor uw situatie geschikt is. 

Hierboven kunt u al een goede indruk krijgen van ons assortiment, maar wij helpen u natuurlijk graag persoonlijk verder. Wilt u het liefst direct advies, dan kunt u altijd langskomen, bellenmailen of een Whatsapp sturen. Onze adviseurs helpen u graag de juiste keuze te maken voor uw situatie.

Gas of inductie?

Om vooraf te kunnen bepalen wat voor soort kookplaat bij uw situatie past, is het allereerst goed om te kijken wat voor soort aansluiting u heeft. Is dit bijvoorbeeld een gasaansluiting, dan zult u al sneller geneigd zijn om te kiezen voor een gaskookplaat. Wilt u energie besparen en overstappen naar inductie, dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Gaskookplaat

In ons land zit van oudsher nog vaak ingeburgerd dat we een voorkeur hebben voor op gas koken. Dat is zo gek nog niet, aangezien u met gas gemakkelijk de vlamintensiteit en temperatuur kan regelen. Ook als u met regelmaat wokt, kunt u het beste kiezen voor een gaskookplaat. Hiermee kunt u uw gerechten in korte tijd op zeer hoog vuur voorbereiden. Het ‘nadeel’ bij gas is dat het minder energiezuinig is en dat Nederland op de lange termijn van het gas af moet.

Inductie

Bij inductie komt de warmte pas op het moment dat u de pan op de kookplaat zet. Als er geen pan op de kookplaat staat, werkt hij niet. Dit is wel zo makkelijk als u de kookplaat uit vergeet te zetten of als er kleine kinderen rondlopen. Koken op inductie kan wel in het begin spannend zijn, omdat u het ‘vuur’ niet ziet. Het kan dus even een uitdaging zijn om te achterhalen hoe krachtig bepaalde standen van de kookplaat zijn.

De kookplaten die wij u kunnen leveren garanderen u topkwaliteit, duurzaamheid en uiteraard veel gebruiksgemak. Schoonmaken is ook geen probleem. Losse onderdelen doet u ofwel met de hand, ofwel in de vaatwasser. Op deze manier geniet u altijd van een schone kookomgeving.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking