iPad inruilactie

Heeft u nog een oude Apple iPad en is hij trager geworden of zit het geheugen steeds vol? Dan hebben wij een interessante actie voor u: Koop nu een nieuwe iPad en ruil de oude in!*

Het nieuwste model, de iPad 9,7" model 2017 met WiFi en 32Gb geheugen, heeft een lekker snelle processor en veel geheugen zodat de apps weer vlot werken.

Heeft uw apparaat meer dan 16Gb geheugen dan 10% extra inruil!
De hiernaast genoemde ‘tot’ prijzen zijn obv een onbeschadigd apparaat (klein deukje of krasje mag wel) die 100% functioneert en inclusief werkende en onbeschadigde oplader (anders -€20) + kabel (anders -€10) en inclusief originele doos (anders -€10).
Bij inruil moet u verklaren dat het apparaat geen (verborgen) gebreken heeft. Bij twijfel zullen we hem eerst willen testen. We ruilen geen apparaten in die technisch niet 100% in orde zijn.

Inruilprijzen

ModelInruilprijs
iPad1Tot €20,-
iPad2Tot €20,-
iPad3Tot €20,-
iPad4Tot €35,-
iPad AirTot €90,-
iPad Air2Tot €120,-
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.