APK met grote beurt

Onze “APK MET GROTE BEURT:” is zéér compleet; Uw computer of laptop wordt van top tot teen nagekeken!
Dit zijn de taken die worden uitgevoerd:

Diagnose van de hardware Ook een goed werkende computer kan defect zijn, zonder dat u het merkt. Om te voorkomen dat u hier achter komt als het te laat is (verlies van data of kosten ivm verlopen garantie) testen wij de hardware met speciale apparatuur en software. We gebruiken hiervoor professionele apparatuur en programmatuur van Ultra-X (www.uxd.eu/nl/). Op deze manier worden alle componenten aan een duurtest onderworpen. Omdat deze testen samen enkele uren in beslag neemt wordt de test meestal ’s nachts uitgevoerd en ’s morgens worden dan de resultaten afgelezen.

Virus / Malware controle
We testen of het systeem vrij is van virussen, Trojaanse paarden, spyware, malware etc. Indien we verdachte of schadelijke software aantreffen nemen we contact op over de verdere afhandeling. Indien we virussen hebben aangetroffen krijgt u het advies om ook thuis uw USB-sticks, geheugenkaarten en andere mediadragers te controleren!

Updaten en optimaliseren van besturingssysteem
We controleren of het besturingssysteem bijgewerkt is. Indien nodig worden de laatste updates gedownload en geïnstalleerd.
We controleren welke programma’s er eventueel onnodig worden ingeladen bij het opstarten van het systeem en verwijderen (mits dat veilig kan) die koppeling. Hierdoor is soms nog winst te behalen t.a.v. de opstarttijd van uw apparaat.

Uitgebreide disk test
Uw harddisk en/of SSD bevat o.a. álle data, inclusief uw eigen foto’s, films en muziek. Een goede werking van de disk(en) is dus essentieel. Met gecertificeerde diagnose-software wordt de werking van de harddisk in uw computer getest. Bij de nieuwe generatie schijven kan uitval in veel gevallen al van tevoren worden voorspeld en kan de schijf preventief gekloond worden. In geval van garantie wordt de schijf uiteraard ook vervangen.

Advies.
Indien nodig geven wij advies over:
- verlenging of upgrade van de anti-virus software
- de beste manier om backups te maken
- uitbreiding van bijv. werkgeheugen of het (bij)plaatsen van een SSD disk om het systeem te optimaliseren
- het (alsnog) afsluiten van een schadeverzekering

BELANGRIJK OM TE WETEN:

Afspraak maken is niet nodig maar houdt rekening met een doorlooptijd. Kunt u het apparaat slecht missen plan dan een afspraak met ons voor een 24-uurs service.
Brengt u een laptop neem dan ook de stroomdadapter mee
Maak van tevoren een goede backup van uw belangrijke bestanden of laat dit (tegen meerprijs) doen in de winkel.

Prijs APK met grote beurt €49,-

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking