Tablet kopen bij Multimedia Center in Almelo

Bijna elk huishouden heeft er tegenwoordig één of meer van in huis liggen: namelijk, de tablet. En dat is ook niet zo gek. Tablets zijn ideaal om lekker een filmpje mee te kijken, even snel wat op te zoeken op het internet of om een leuk spelletje te spelen samen met de (klein)kinderen. Geniet van het bedieningsgemak van een smartphone, maar dan met een groter beeldscherm.

Ook voor de aanschaf van uw tablet kunt u terecht bij Multimedia Center in Almelo. Wij kunnen u namelijk, naast scherpe prijzen en goed advies, een persoonlijke snel-op-weg service bieden. Onder het genot van een kopje koffie of thee leggen we u in alle rust uit hoe het apparaat werkt. Bovendien helpen wij u ook om het apparaat gebruiksklaar te maken, zetten we de gegevens en foto’s over en kunnen we de back-up van uw vorige apparaat aansluiten op uw nieuwe apparaat. Ons snel-op-weg pakket komt tegen een kleine prijs van €30,-. Binnen maximaal 45 minuten loopt u met uw nieuwe werkende tablet de deur uit. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe tablet en weet u zeker dat deze voor u persoonlijk is afgesteld.

Onze snel-op-weg service kunnen wij ook bij u thuis aanbieden. Op deze manier kunnen wij de tablet direct koppelen met uw wifi en eventuele andere apparaten. Meer weten over deze service? Stuur simpelweg een appjemail of bel ons en één van onze specialisten staat voor je klaar.

Klik hier om naar ons huidige aanbod tablets te gaan.

Het kiezen van een nieuwe tablet

Het kiezen van een nieuwe tablet lijkt niet altijd even makkelijk. Er zijn tegenwoordig veel merken bijgekomen en de één heeft net wat andere specificaties en software dan de ander. Gelukkig kunnen onze specialisten u voorzien van eerlijk en passend advies dat is afgestemd op uw wensen en uw situatie. Hieronder vindt u al een aantal handige tips als het gaat om het kopen van een nieuwe tablet.

 • Het geheugen
 • Het merk
 • Ipad kopen
 • Samsung, Windows of Huawei tablet kopen.

Het geheugen van uw tablet

Het maximale geheugen van een tablet is een mooie richtlijn. De meeste tablets genieten standaard van 16GB aan geheugen. We merken echter dat een tablet met dit geheugen al vrij snel vol raakt door alle foto’s en video’s. Om deze reden adviseren wij u altijd goed te kijken naar uw gebruiksbehoeften en om vanuit hier een keuze te maken. Met een geheugen van 32GB kunt u namelijk al snel veel meer foto’s en video’s kwijt op uw tablet. Dit geheugen kan standaard op uw tablet zitten, maar bij sommige modellen is het geheugen ook eenvoudig uit te breiden.

Het merk

Bij tablets worden grotendeels twee soorten onderscheiden. Namelijk, tablets die draaien op IOS (iPads) en tablets die draaien op Android of Windows (Samsung, Huawei, Microsoft en Lenovo). Hieronder vindt u meer informatie over beide soorten tablet.

iPad kopen

De IPad is al sinds 2010 één van de bekendste tablets die verkrijgbaar zijn. iPads zijn gemakkelijk in gebruik en zijn uitstekend geschikt voor alledaagse activiteiten. Ook voor de mensen die iets meer willen met hun tablet en bijvoorbeeld zware grafische toepassingen gebruiken, zijn er iPads die perfect aansluiten bij uw wensen. Apple brengt met regelmaat nieuwe versies van de IPad uit, maar globaal gezien zijn er 3 soorten IPads te onderscheiden:

 • ‘Reguliere’ iPads. Dit zijn de meest populaire iPads en zijn geschikt voor alledaags gebruik en zijn veelal rond de 10,5 inch groot. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen de verschillende versies van de IPad zoals de IPad 10 en de iPad 11.
 • iPad mini. De iPad mini is het kleinste formaat iPad, maar desondanks nog steeds erg krachtig. Het kleine scherm (7,9 inch) zorgt ervoor dat de tablet gemakkelijk in uw binnenzak of handtas past.
 • iPad Pro. Deze iPad is geschikt voor professioneel gebruik. Als u veel bezig bent met fotografie, grafische programma’s of AR zijn deze iPads perfect voor u. Ze zijn voorzien van snellere processoren en een betere kwaliteit camera.

Op zoek naar de iPad die perfect past bij uw wensen en gebruiksbehoeften? Wij verwelkomen u graag in onze winkel in Almelo. Hier gaan we samen met u kijken naar uw perfecte tablet.

Android tablet of Windows tablet kopen

Android tablets zijn er in diverse soorten, maten en specificaties. Mensen die veelal al gewend zijn om te werken met Android op hun telefoon zullen sneller kiezen voor een tablet in deze categorie. Eveneens als de iPad zijn de tablets makkelijk in gebruik en wordt er een verschil gemaakt in gebruiksdoeleinden. Wilt u simpelweg ongestoord een filmpje kunnen kijken of gaat u voor grafische bewerkingen? Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende tablets.

 • Samsung tablets. Naast iPads zijn dit de bekendste tablets. Hierbij wordt er veelal onderscheid gemaakt tussen de Tab A en de Tab S lijn. Hierbij zijn tablets in de Tab-S lijn geschikt voor zwaardere programma’s en zijn tablets in de Tab-A lijn geschikt voor alledaags gebruik. Het meest voorkomende formaat hierbij zijn de tablets rond de 10 inch. Samsung heeft ook diverse tablets van 7 of 8 inch die perfect zijn om mee te nemen in uw binnenzak of handtas.
 • Lenovo tablets. De Lenovo tablets draaien ook op Android en zijn veelal verkrijgbaar als 8-inch tablet of als 10 inch laptop.

U kunt eenvoudig in onze webshop bestellen, maar wij nodigen u ook graag uit om langs te komen in onze computerwinkel in Almelo. Hier neemt één van onze specialisten uitgebreid de tijd voor u. Heeft u direct advies nodig? Stuur simpelweg een appjemail of bel ons en één van onze specialisten staat voor je klaar.

Voordelen Multimedia Center

 • Al drie keer uitgeroepen tot de beste computerwinkel van Nederland.
 • Volledige ontzorging ten aanzien van reparatie.
 • Eerlijk en goed advies waarmee je een eventuele miskoop voorkomt.
 • Altijd technische check door onze specialisten van de technische dienst.
 • Fabrieksgarantie
 • Kosteloze APK met grote beurt.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan met één van onze specialisten, of kom direct langs in onze winkel. Onze specialisten staan voor je klaar om je te helpen met het aanschaffen van een geschikte computer of laptop. Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

      

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking