Studentenlaptop flyer

Een studentenlaptop kopen bij Multimedia Center in Almelo

De laptop is onmisbaar geworden in het studentenleven. Aan de basis van elke geschreven scriptie, ontworpen design of behaald tentamen staat tegenwoordig een laptop die geholpen heeft om het resultaat te behalen. Dan is het natuurlijk wel van belang dat je een laptop hebt die past bij de studie en die voldoet aan jouw eisen. Blijft dit bij tekstschrijven en notities maken of heb je de laptop nodig voor specifieke software?

Wil je een laptop waarmee je makkelijk je verslagen kan typen, kan streamen en die makkelijk in je tas pakt of heb je een studie waarbij veelal met zware grafische programma’s wordt gewerkt als Revit of Solidworks kiezen die perfect aansluit bij jouw wensen en jouw studie. 

 • Tekst verwerken, presentaties maken en Cloud werken
 • Laptop voor de grafische software
 • Laptops voor de zware programma's (3D software en Technische tekensoftware)

Als lokale computerwinkel zijn we bekend met de vereisten en wensen die scholen stellen aan de laptops voor hun studenten. Zo hebben wij laptops geleverd aan o.a. de studenten van Pius X College, Canisius, Het Erasmus, Het Noordik en het Zone-College.

Ben of wordt je student van het hoger onderwijs aan bijvoorbeeld het Saxion, ROC of de Universiteit Twente? Wij zijn bekend met de computer/software-eisen die gesteld worden aan bepaalde studies en adviseren je graag over je nieuwe laptop. Voor een laptop die je zelf meeneemt wordt vaak de term BYOD gebruikt, Bring Your Own Device. Dat sluit perfect aan met wat wij je kunnen bieden.

Wil je naast je studie nog gamen of wil je vooral een lichte laptop die je makkelijk in je tas kan stoppen en waar je ongestoord films op kan kijken? Zeker weten dat de laptop die je op het oog hebt, ook matcht met de wensen van de school, kom langs of stuur simpelweg een appje

Tekst verwerken, presentaties maken en Cloud werken

Perfecte laptops voor het voortgezet onderwijs en de studies waarbij je zo snel mogelijk wil werken aan je huiswerk, verslag of presentatie. Naast tekstverwerken zijn de laptops ook uitermate geschikt om tegelijk muziek of video’s te streamen zonder dat de laptop slomer wordt.

Dit zijn veelal laptops van rond de 14 inch die perfect zijn als instaplaptop en om makkelijk in en uit de tas te halen. Ideaal om thuis remote mee te werken. Op onze website kun je al een goede indruk krijgen van de verschillende modellen die wij je in deze klasse kunnen bieden. Voor sommige scholen kunnen dit Chromebooks zijn, maar soms zijn dit ook Windows-laptops. Heb je hulp nodig bij het uitkiezen, wij helpen je graag verder. Stuur simpelweg een appjemail of bel ons en één van onze specialisten staat voor je klaar.

Bekijk hier alvast ons assortiment 14" laptops.

Laptops voor de grafische software

Heb je een studie waarbij je met regelmaat programma’s als Photoshop, Illustrator of Indesign nodig hebt of help je af en toe iemand met webdesign, dan heb je vaak niet genoeg aan een instaplaptop of een Chromebook. Bij dit soort taken horen laptops met meer werkkracht en een zwaardere processor. Hierbij raden wij minimaal een laptop aan met Intel i5 processor (of gelijkwaardig) en 8GB ram. Multimedia Center heeft voor jou een ruim assortiment aan laptops in deze categorie.

Je kunt eenvoudig in onze webshop bestellen, maar wij nodigen je ook graag uit om langs te komen in onze computerwinkel in Almelo. Hier neemt één van onze specialisten uitgebreid de tijd voor je. Heb je direct advies nodig? Stuur ons dan simpelweg een appjemail of bel ons.

Door de diversiteit in studies en laptops hebben we voor laptops in deze categorie geen folder. Bekijk de laptops in onze webwinkel, kom langs of laat je online adviseren door onze specialisten door middel van een appje.

Laptops voor de zware programma's

Het echt zware werk verzet je probleemloos met de laptops in deze categorie. Deze laptops zijn voorzien van een snelle processor en krachtige grafische kaart zodat je gemakkelijk en vlot bezig kunt met videobewerking. Even geen zin in school, wij bieden diverse modellen aan in deze categorie die naast videobewerking ook nog eens erg geschikt zijn om een potje te kunnen gamen naast het schoolwerk.

Op onze website kun je al een goede indruk krijgen van de verschillende modellen in deze categorie die wij je kunnen bieden. Heb je hulp nodig bij het uitkiezen, wij helpen je graag verder. Stuur simpelweg een appjemail of bel ons en vertel ons waaraan jouw perfecte laptop moet voldoen.

De studentenservice van Multimedia Center

Een laptop is belangrijk voor je opleiding en zodoende is een goede service ook belangrijk als je laptop defect is. Voor studenten hebben wij een servicepakket, met onder andere, een levenslang leenapparaat service en levenslang gratis onderzoek bij defecten.

Dus mocht je laptop om wat voor reden dan ook reparatie nodig hebben, dan zorgen wij dat jij zonder gedoe direct door kan met je studie. Duurt de reparatie iets langer? Geen probleem, je krijgt van ons een gratis leenlaptop, geschikt voor alledaags gebruik. Zo kun je jouw opdracht in ieder geval afmaken en zit je niet met de hoge kosten bij onverwachte defecten.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Wij verwelkomen je graag in onze computerwinkel in Almelo. Hier gaan we samen met jou kijken naar jouw perfecte laptop en kijken naar elementen als:

 • Accuduur;
 • Budget;
 • Processor;
 • Hoe groot mag die zijn;
 • Hoeveel opslag heb ik nodig.

Wil je meer weten over de service van Multimedia Center, klik dan op de link.

Voordelen Multimedia Center

 • Al drie keer uitgeroepen tot de beste computerwinkel van Nederland.
 • Volledige ontzorging ten aanzien van reparatie.
 • Eerlijk en goed advies waarmee je een eventuele miskoop voorkomt.
 • Altijd technische check door onze specialisten van de technische dienst.
 • Fabrieksgarantie
 • Kosteloze APK met grote beurt.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan met één van onze specialisten, of kom direct langs in onze winkel. Onze specialisten staan voor je klaar om je te helpen met het aanschaffen van een geschikte computer of laptop. Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

      

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking