Een computer of laptop kopen bij Multimedia Center in Almelo

Wilt u graag een nieuwe computer of laptop kopen? Voordat u deze aanschaft is het belangrijk om te weten waar u het apparaat voor gaat gebruiken. Surft u af en toe wat op het internet? Dan kunt u waarschijnlijk prima uit de voeten met een basis uitvoering. Als de computer of laptop snel moet zijn en meerdere programma’s tegelijk moet kunnen draaien, dan verwacht u natuurlijk dat de aangekochte laptop of computer hier ook technisch toe in staat is. Simpelweg: u wilt niet te veel betalen, maar het apparaat moet wel aan uw verwachtingen voldoen.

Goed advies is daarom erg belangrijk bij de aanschaf van een nieuwe laptop of computer. Als u voor uw situatie het juiste apparaat aanschaft, dan kunt u hier wel 5, tot soms wel, 10 jaar mee vooruit. Mede dankzij onze jarenlange expertise op het gebied van hard- en software kunnen wij u uitstekend adviseren. Met goed advies voorkomt u een eventuele miskoop. U betaalt niet te veel en het apparaat doet wat die moet doen. Dat is de service en belofte van Multimedia Center in Almelo. Dankzij deze service en beloftes zijn wij door ICT Waarborg dan ook al drie keer uitgeroepen tot de beste computerwinkel van Nederland.

De service van Multimedia Center

Bij de aanschaf van een computer of laptop bieden wij optioneel een aantal pakketten, met de volgende services aan:

  • Het apparaat wordt, voordat wij hem aan u uitleveren, technisch gecheckt door onze specialisten van de technische dienst;
  • Naast de fabrieksgarantie van 2 jaar, bieden wij u de eerste 3 maanden een omruilservice aan. Wanneer er bijvoorbeeld een defecte pixel op uw scherm aanwezig is, dan ruilen wij uw apparaat direct voor u om. U kunt dan gelijk weer genieten van uw nieuwe apparaat. De rest regelen wij;
  • Na één jaar nodigen wij u uit voor een kosteloze APK met grote beurt. Wij doen dan een volledige check-up van uw apparaat;
  • Voor studenten hebben wij een servicepakket, met onder andere, een levenslang leenapparaat-service en levenslang gratis onderzoek bij defecten. Bij onverwachte defecten zit u dus niet met hoge kosten.

Ons assortiment

Multimedia Center heeft voor u een ruim assortiment geselecteerd, waarmee wij aan elke wens kunnen voldoen. Zo hebben wij apparaten die geschikt zijn om alleen mee op het internet te surfen, tot aan apparaten waarop u zeer zware programma’s kunt draaien.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan met één van onze specialisten, of kom direct langs in onze winkel. Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen met het aanschaffen van een geschikte computer of laptop. Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

          

Onze merken en modellen:

Laptops

Acer: Swift, Spin, Extensa, Travelmate en Extensa

Asus: Vivobook, Vivobook-S, zenbook en ROG Zephyrus

Lenovo: Ideapad

HP: Pavilion

Apple: Macbook air en Macbook Pro

BTO-maatwerk laptops

Naast bovengenoemde modellen kunt u bij ons ook BTO-maatwerk laptops bestellen. Een BTO-maatwerk laptop kan uitkomst bieden wanneer de bovengenoemde modellen niet voldoen aan de door u gestelde wensen. BTO-maatwerk laptops worden vaak samengesteld om te gebruiken als Gaming-laptop of als laptop waarop zware pakketten, zoals Auto-Cad en Revit worden gedraaid.

2-1-laptops & Flipbooks

Naast de ‘normale’/gangbare laptops hebben de bovengenoemde merken ook vele 2-in-1 devices. Bij deze apparaten kan het scherm worden losgekoppeld van het beeldscherm, zodat u het scherm als tablet kunt gebruiken. Wij verkopen ook flipbooks. Een flipbook is een laptop met touchscherm welke 360 graden gedraaid kan worden.

Computer/Desktop Zelfbouw computer Multimedia Center

Het voordeel van onze zelfbouw-computers is dat het systeem volledig op maat samengesteld kan worden. Bij upgrades of reparaties zijn wij in staat om voordelige componenten direct uit voorraad te leveren. Wij bepalen samen met u de beste samenstelling, zodat het apparaat doet wat u ervan verwacht. Vindt u het leuk om uw computer ook echt zelf te bouwen? Dat kan! Bij ons kunt u, samen met een monteur, uw computer zelf in elkaar zetten.

Asus computers

In ons assortiment hebben een aantal Asus-computers, maar ook de all-in-one computers (de computer zit in het scherm).

Acer computers

Desktop en all-in one systemen. Series Aspire en Veritron.

Lenovo computers

Desktop en all-in one systemen. Series Ideacentre en Legion.

Apple computers

Apple IMac all-in-one

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking