Vragen?

Printers

Printers
Nedis PASH112BKA4... Nedis PASH112BKA4... 2
Available
Brother PT-H110... Brother PT-H110... 2
Available
Brother PT-D210VP... Brother PT-D210VP... 2
Available
Canon PIXMA TR4650 Inkjet... Canon PIXMA TR4650 Inkjet... 2
Available
Canon PIXMA TS5150 Inkjet... Canon PIXMA TS5150 Inkjet... 2
Available
Brother QL-700 labelprinter... Brother QL-700 labelprinter... 2
Available
Canon PIXMA TS5350a Inkjet... Canon PIXMA TS5350a Inkjet... 2
Available
Brother HL-1110E... Brother HL-1110E... 2
Available
Canon PIXMA TS7450a Inkjet... Canon PIXMA TS7450a Inkjet... 2
Available
Canon PIXMA TS6350a Inkjet... Canon PIXMA TS6350a Inkjet... 2
Available
Brother DCP-L2550DN...
Available
Epson EcoTank ET-2820 Epson EcoTank ET-2820 2
Available
Inkjet All-In-One

Epson EcoTank ET-2820

Available now
Epson EcoTank ET-2850 Epson EcoTank ET-2850 2
Available
Inkjet All-In-One

Epson EcoTank ET-2850

Available now
Epson EcoTank ET-3850 Epson EcoTank ET-3850 2
Available
Inkjet All-In-One

Epson EcoTank ET-3850

Available now

Printer kopen

Printers zijn onmisbaar op kantoren en in menig huishouden. Het aanschaffen van een printer is niet altijd een even makkelijk keuze. Er zal eerst gekeken moeten worden naar wat jouw doeleinden zijn met de printer, hoe vaak je print en of je meer functies verlangt van een printer dan alleen het printen zelf. Multimedia Center heeft vele verschillende printers in het assortiment voor verschillende printer-gebruikers.

Hierboven kunt u al een goede indruk krijgen van ons assortiment, maar wij helpen u natuurlijk graag persoonlijk verder. Wilt u het liefst direct advies, dan kunt u altijd langskomen, bellenmailen of een Whatsapp sturen. Onze adviseurs helpen u graag de juiste keuze te maken voor uw situatie.

De ontwikkelingen bij printers volgen zich in rap tempo op. Gelukkig heeft Multimediacenter de kennis en middelen in huis om eenieder van een passende printer te voorzien. Het aanbod aan printers van Multimediacenter bestaat onder anderen uit gerenommeerde merken als Hewlett Packard, Canon, Epson en Brother.

Verschillende printers voor verschillende doeleinden

Ben jij een frequente printer? Dan past een printer met een voordelig afdruksysteem bij jou. Dat houdt in dat je relatief vaak kan printen voordat de inktcartridge vervangen moet worden. Deze printers zijn vaak te vinden op kantoren. Heb jij bijvoorbeeld als doel om mooie foto’s uit te printen, dan zoek jij naar een totaal ander soort printer. Daar horen ook ander soort printtechniek en inktcartridges bij. Met andere woorden je kunt een printer voor vele verschillende doeleinden gebruiken. Laat je door Multimedia Center informeren over welke printer het best bij je past.

All-in-one inkjet printers

De all-in-one inkjet printers zijn de populairste modellen bij Multimedia center. Waarom is dat? De naam zegt het al, je hebt in principe alle basis benodigdheden in één printer. Dus je kunt op één apparaat bijvoorbeeld kopiëren, scannen én printen. Een ander aspect dat een all-in-one printer populaire maakt is dat er veel compacte modellen van zijn. Het neemt dus niet onnodig veel ruimte in beslag.  

Laserprinters

Dan is er de laserprinter. Een laserprinter print net iets anders dan een inkjet printer. Dat heeft te maken met de inkt. De cartridges van een inkjet printer zijn gevuld met vloeibare inkt, die van een laserprinter zijn gevuld met poeder. De poeder wordt ook wel een toner genoemd.  

Print je veel tekstdocumenten, dan is een laserprinter aan te raden. Op veel kantoren staan laserprinters. Bij een laserprinter kan je lang printen voordat de toner aan vervangen toe is. Echter, een laserprinter heeft geen hoge resolutie. Ben jij bijvoorbeeld hobby fotograaf en print je graag haarscherpe foto's? Dan is een inkjet printer handiger voor jou.  

Inkttank-printers

Inkttank-printers -zoals de Canon EcoTank serie- worden steeds populairder. Deze printer heeft in principe dezelfde functies als een normale printer. Het verschil wordt gemaakt door de afdruktechniek. Een inkttankprinter gebruikt grote navulbare inktreservoirs. Je spuit zelf verschillende inktflesjes in het navulbare inktreservoir. Het grote voordeel is dat deze inktflesjes een stuk goedkoper zijn dan inktcartridges.

Mocht je gaan voor een inkttank-printer, dan raden de deskundigen van Multimediacenter bijvoorbeeld de EcoTank printers van Epson aan. Epson heeft in de afgelopen jaren grote stappen gemaakt in de ontwikkeling van haar EcoTank printers. Ze zijn ervoor thuis, kantoor en voor foto-enthousiasten. 

Inktcartridges

Bij elke printer en elk printermerk hoort een aparte inktcartridge. Multimediacenter heeft ook veel verschillende inktpatronen in het assortiment. De inktcartridges in het assortiment van Multimediacenter zijn van hoge kwaliteit. Dat zie je terug in het feit dat de inktcartridges niet snel uitdrogen. Dit komt ten goede van de printkwaliteit.  

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.