Beveiliging verlengen

Heb je geen tijd of zin om je beveilging upgrade van G-data of Norton in onze winkel op te halen maar wil je wel profiteren van onze speciale aanbieding? Bestel en betaal hem dan in onze webshop en we verzenden hem DIRECT gratis per e-mail.

Pop-up meldingen Norton uitschakelen:

Wij bevelen Norton van harte aan voor de beveiliging van uw apparaat. Net als andere fabrikanten heeft Norton echter ook de gewoonte om tot vervelens toe pop-ups in uw scherm weer te geven met diverse commerciële aanbiedingen.

Bijv. meldingen over aanvullende VPN beveiliging en abonnementen op cloud-opslag. Altijd in combinatie met automatische verlengingen en incasso-betaling tegen de hoge verkoopadviesprijs. Wij zouden u adviseren dit  NIET te doen.

Gelukkig kunt u deze meldingen zelf eenvoudig uitzetten.

Stap 1: Open het programma Norton en klik op de knop 'OPENEN' (tekst gaat verder onder de afbeelding) 

Stap 2: Klik in het nieuwe venster rechts bovenin op de knop 'instellingen'

Stap 3: Klik in het volgende venster midden bovenin op de tekst 'Beheerinstellingen'

Stap 4: In het nieuwe venster scrolt u bijna helemaal naar beneden. Het schuifje rechts naast de tekst 'Melding van speciale aanbiedingen' klikt u aan. Deze verandert van groen in grijs en is nu uitgeschakeld.
Klik op toepassen en sluiten en sluit ook de overige vensters van Norton.

De vervelende pop-up aanbiedingen in uw scherm zijn verleden tijd!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.