Stofzuigen & Schoonmaken

Stofzuigen & Schoonmaken
Bestron AVC225W Zakloos...
Available
Emerio HV-114469... Emerio HV-114469... 2
Available
Black & Decker NVC115WA... Black & Decker NVC115WA... 2
Available
Qlima ASZ 1020 as... Qlima ASZ 1020 as... 2
Available
Kärcher WD 2 Geel
Available
Stofzuiger met zak

Kärcher WD 2 Geel

Available now
Severin BC 7035 stofzuiger... Severin BC 7035 stofzuiger... 2
Available
Black & Decker DVA315J... Black & Decker DVA315J... 2
Available
Emerio VCE-111504.1... Emerio VCE-111504.1... 2
Available
Stofzuiger zonder zak

Emerio VCE-111504.1 stofzuiger 600 W 3 l

Available now
Inventum ST154RZA... Inventum ST154RZA... 2
Available
Kärcher WV 2 Plus N... Kärcher WV 2 Plus N... 2
Available
Bosch BHN14N handstofzuiger... Bosch BHN14N handstofzuiger... 2
Available
Bestron DWJ5280...
Available
Bestron AVC850A... Bestron AVC850A... 2
Available
Philips MiniVac...
Available
AEG VX4-1-EB 750 W... AEG VX4-1-EB 750 W... 2
Available
Black & Decker Dustbuster...
Available
Black & Decker...
Available
Black & Decker DVA325JP07... Black & Decker DVA325JP07... 2
Available
AEG VX4-1-GM-T 750 W... AEG VX4-1-GM-T 750 W... 2
Available
Severin Chill... Severin Chill... 2
Available
Bosch BGL2UB110 stofzuiger... Bosch BGL2UB110 stofzuiger... 2
Available
Bosch Serie 2 BGN2A111... Bosch Serie 2 BGN2A111... 2
Available
Severin MY 7114 stofzuiger... Severin MY 7114 stofzuiger... 2
Available
Beko VCC 61602 AD 800 W... Beko VCC 61602 AD 800 W... 2
Available

Stofzuiger kopen

Stofzuigers zijn er in verschillende soorten en uitvoeringen. Gelukkig heeft Multimedia Center een breed assortiment aan verschillende stofzuigers. Van stofzakloze steelstofzuigers tot kleine kruimeldieven voor het alledaags gebruik. Het kiezen van een stofzuiger kan een uitdaging zijn met alle nieuwe technologieën die er zijn. Wilt u bijvoorbeeld meer vrijheid tijdens het stofzuigen, kies dan een steelstofzuiger.

Wilt u eigenlijk niet te veel moeite doen voor kleine vervuiling, dan is een kruimeldief of een robotstofzuiger erg handig. Bent u toch meer van de traditionele stofzuiger? Wij helpen u graag verder.

Hierboven kunt u al een goede indruk krijgen van ons assortiment, maar wij helpen u natuurlijk graag persoonlijk verder. Wilt u het liefst direct advies, dan kunt u altijd langskomen, bellenmailen of een Whatsapp sturen. Onze adviseurs helpen u graag de juiste keuze te maken voor uw situatie.

Met of zonder stofzak?

Bij een stofzuiger met zak belandt stof en vervuiling in een stofzuigerzak. Als deze vol is zult u deze moeten vervangen. Het is ook belangrijk om dit te doen, aangezien een volle stofzuigerzak betekent dat de zuigkracht afneemt.

Een stofzuiger zonder zak heeft natuurlijk als grootste voordeel dat u niet op reguliere basis stofzuigerzakken hoeft in te slaan. Daarentegen zie je dat sommige stofzuigers met zak juist meer capaciteit hebben dan stofzuigers zonder zak en dat mensen met allergieën gebaat kunnen zijn bij het extra filter dat een stofzuigerzak met zich meebrengt.

Bij een stofzuiger zonder zak wordt stof opgeslagen in een stofreservoir. Dit stofreservoir kunt u eenvoudig één keer in de zoveel tijd (het liefst buiten) legen. De reservoirs zijn vaak doorzichtig, zodat u precies kunt zien wanneer het tijd is om te legen. 

Stofzuiger of steelstofzuiger?

De traditionele stofzuiger zal bij de meeste mensen bekend zijn. Dit zijn namelijk stofzuigers met een snoer en deze werken ook alleen als het snoer in het stopcontact zit. Een steelstofzuiger daarentegen werkt zonder snoer, maar met een accu. De keuze tussen een steelstofzuiger en de traditionele stofzuiger is afhankelijk van het gebruik.

Werkt u bijvoorbeeld veel met grote oppervlakten en stofzuigt u regelmatig 1 ruimte, dan zou uw keuze sneller vallen op de traditionele stofzuiger. Schakelt u veel tussen verschillende ruimtes, dan kunt u eens nadenken over het kopen van een steelstofzuiger.

Beide kennen hun voordelen en hun ‘nadelen’. Wij helpen u graag een keuze maken zodat u een stofzuiger in huis haalt, die perfect past bij uw situatie.

Overige stofzuigers

U kunt natuurlijk verschillende gebruiksdoeleinden hebben als het gaat om een stofzuiger. Hieronder vindt u een overzicht van de ‘specialistische’ stofzuigers die wij u kunnen leveren:

  • Alleszuigers: Dit zijn zwaardere stofzuigers waarmee u ook puin kunt wegruimen. 
  • Robotstofzuigers: Een robotstofzuiger doet al het werk zelf en helpt u bij het opruimen van uw dagelijkse vuil. 
  • Aszuigers: Een aszuiger helpt u o.a. bij het schoonmaken van warme voorwerpen zoals asdeeltjes of kooltjes van de barbecue. 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.