Van laptops tot koelkasten, alles onder één dak

Even voorstellen: wij zijn Multimedia Center, één van de grootse computerspeciaalzaken van Twente! U vindt ons aan de Woonboulevard in Almelo. Dat u bij ons terecht kunt voor alle benodigdheden en diensten op het gebied van computers en multimedia, ligt voor de hand. Maar wist u dat u in onze winkel ook de elektronica producten (zoals beeld & geluidsapparatuur, witgoed en huishoudelijke apparatuur) van elektronica discounter BoXXer kunt kopen?

Mulitmedia Center en BoXXer, store-in-store in Almelo

Dankzij het unieke store-in-store concept, komt u niet alleen naar onze winkel voor bijvoorbeeld een game-pc, SSD schijf, moederbord of voor de reparatie van uw laptop. Ook voor uw nieuwe strijkijzer, televisie of wasmachine bent u aan hier het juiste adres. Wij zitten onder één dak met BoXXer- Dé elektronica discounter. Wel zo handig!

Uitstekende service, knowhow en eerlijk advies

Bij Multimedia Center krijgt u gegarandeerd de beste service op het gebied van ICT en elektronica. Twijfelt u over de aanschaf van een specifiek product of wilt u een apparaat laten repareren? Onze specialisten geven u graag uitgebreide informatie en eerlijk advies over onze producten en reparatieservice. Daar kunt u op rekenen. Niet voor niets zijn we al 3 keer uitgeroepen tot “Beste Computerwinkel van Nederland” door de vakjury van ICTWaarborg.

Een greep uit ons aanbod


In onze ruime winkel bieden wij:

- Zelfbouw computers
- Laptops
- Tablets
- E-readers
- Multimedia apparatuur
- Netwerkapparatuur
- Software
- Verbruiksartikelen
- Randapparatuur & supplies

Daarnaast is er in onze winkel een technische dienst beschikbaar. Heel fijn als u er zelf even niet meer uitkomt. Bij onze technische dienst kunt u terecht voor onder meer de volgende werkzaamheden:

- PC's en laptops repareren *
- Randapparatuur repareren
- Software installeren en instellen
- Complete thuisnetwerken aansluiten en configureren
- Randapparatuur aansluiten en instellen
- Schaderapporten opstellen

* Wij repareren ook PC's en laptops die niet bij ons zijn aangeschaft. Veel van bovenstaande werkzaamheden kunnen wij ook bij u op locatie uitvoeren.

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel!

Hieronder kut u een korte sfeerimpressie vinden van onze winkel.

Multimedia Center Bv.

Woonboulevard 34

7606JA Almelo

0546-540999

info@multimediacenter.nl

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking