Bouw je droom (game) pc bij Multimedia Center!

Welke games?

Wij gaan eerste kijken welke games je nu speelt maar ook welke games je wilt gaan spelen in de toekomst. Want het ene spel is het andere niet, daarom is ook niet elke gamePC gelijk.

Welke onderdelen?

Daarna kijken we uit welke componenten jouw gamePC gebouwd gaat worden. Hier is alles mogelijk van AMD tot Intel van Geforce tot Radeon. Wij zoeken samen met jou de ideale balans in prestatie en budget.

Bouwen!

Je kunt er voor kiezen om samen met onze monteur je gamePC zelf in elkaar te zetten. Uiteraard kun je het ook volledig aan onze monteur overlaten. Zo kun je zelf je gamePC bouwen en krijg je altijd 3 jaar systeemgarantie.

PC Klaar, Zeker & Veilig servicepakket €129,-

Wanneer je bij ons de componenten koopt en de pc laat bouwen (of zelf gaat bouwen onder 1-op-1 begeleiding van onze monteur) dan adviseren we dat te combineren met ons "PC Klaar, Zeker & Veilig pakket". Hierin zit alle service die je zou kunnen wensen voor een VASTE PRIJS inbegrepen:

   ·     Bouwen van de PC! Dit kunnen wij voor je doen maar je kunt er ook voor kiezen om onder 1-op-1 begeleiding van onze monteur het systeem zelf te bouwen. Ervaring is niet nodig en het is een heel leerzaam proces! Tussentijds en na de tijd worden de componenten op een goede werking en samenwerking gecontroleerd.

·      Omruilservice. Als waarborg dat wij alle checks goed hebben gedaan bieden we, gedurende 90 dagen na aankoop, een omruilservice op de hardware in geval van defect. Het moet gewoon allemaal 100% in orde zijn, ongeacht wat u heeft gekocht. U moet alleen de originele verpakking bewaren.

·       Optimale Windows installatie Uw nieuwe apparaat wordt helemaal werkend klaar gemaakt, inclusief alle Windows updates. Onze ervaren monteurs weten bijvoorbeeld ook welke drivers eventueel vernieuwd moeten worden en zullen dat alvast voor u doen. Ook installeren we een aantal hulpprogramma’s die essentieel zijn in normaal dagelijks gebruik. Bijvoorbeeld Silverlight (voor oa. Uitzending Gemist en Vimeo), VLC Player (voor het afspelen van video’s die Windows zelf niet herkent), Acrobat Reader voor PDF documenten en 7-Zip voor het in- en uitpakken van archiefbestanden. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten!

·        Controlebeurt gratis na 1 jaar Een computer is een geavanceerd stuk technologie. Door regelmatig onderhoud blijft hij optimaal presteren. Voor het gemak noemen we zo’n onderhoudsbeurt een ‘APK’  en in de 12de maand na aanschaf krijgt u die eerste 'APK met grote beurt' gratis. APK. Hij wordt dan uitgebreid gecontroleerd, getest en preventief onderhouden.

·        3 Jaar systeemgarantie EJe wilt natuurlijk zeker weten dat je investering lange tijd mee gaat. Daarom krijg je op je samengestelde computer 3 jaar volledige systeemgarantie. Dat is dus op onderdelen, de samenwerking van de onderdelen en het arbeidsloon. Bij een defect onderdeel zullen we zoveel mogelijk proberen om de garantieafhandeling op basis van (tijdelijke) omruiling van het onderdeel af te handelen. Op die manier hoef je je PC niet onnodig lang te missen. 

·        Internetbeveiliging voor 1 jaar Om het apparaat veilig te kunnen gebruiken voorzien we deze van een prijswinnend Internet Security pakket (Norton). Zo kunt u met een gerust hart e-mailen, telebankieren en online shoppen. Heeft u thuis of op de zaak nog meer apparaten die u wilt beveiligen vraag dan naar de multi-user upgrade mogelijkheden.

·        Levenslang gratis leenapparaat Moet uw apparaat langer dan 1 dag bij ons blijven voor onderhoud of herstel? Gedurende de levensduur ervan mag u van ons een gratis leenlaptop gebruiken. Dit is een basismodel die in ieder geval geschikt is voor internetten en bijv. tekstverwerking. Zo heeft u geen stress dat u niet zou kunnen internetbankieren of e-mailen!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking